Het reinigen van kozijnen en gevelreiniging is specialistisch werk. Schoonmaakbedrijf Noort is u graag van dienst.
 
29-07-2010
 
Wist u dat:

 • uw schilderwerk velen malen langer mooi blijft bij goed schoonmaakonderhoud?
 • sommige schoonmaakmiddel- en kunststof en schilderwerk aan kunnen tasten?
 • een juiste dosering niet alleen milieuvriendelijk is maar ook onnodig schrobben voor- komt?
 • wij met telescopische werk- tuigen vaak eenvoudig uw kozijnen e.d. kunnen bereiken?
 • door kozijnreiniging ook het glas langer schoon blijft?
 • wij hoge luifels, plafonds, overkappingen met een telescopische hogedrukreiniger vanaf de grond schoon kunnen maken?
 •  
   
  27-08-2010
   
   

  Wateroverlast?

  Tijdens en na hevige regenbuien kunnen wij als schoonmaak- bedrijf uitstekend eerste hulp bij wateroverlast bieden.

  Wij kunnen water weg pompen en uw vloer droog zuigen met waterzuigmachines.
   
   

  Bespaar in schilder-, en onderhoudskosten... laat uw houtwerk en kunststof kozijnen door ons schoon maken en onderhouden.
  De gevel van uw huis of bedrijfspand grondig laten reinigen? Wij hebben uitstekende ervaring in het reinigen van diverse materialen.   

  Reiniging van kunststof kozijnen, hekwerk, trespa en beplatingen

  Het reinigen of schoon maken van kunststof kozijnen en beplatingen doen wij met een reinigings- en conserveringsmiddel dat daar specifiek voor bestemd is. Wij gebruiken professionele schoonmaakmiddelen. Alleen op deze manier bent u zeker van een sprankelend schoon resultaat. Ga niet zelf wat proberen met schoonmaakmiddelen die uw gevel of kozijnen kunnen beschadigen, laat het aan ons over, dat is veiliger en goedkoper. Wij reinigen o.a. kunststof kozijnen, beplatingen, gecoate hekwerken e.d.

  Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

  Get Adobe Flash player

  Verweerd kunststof kunnen wij schoon maken door het grondig te reinigen en opnieuw te conserveren (waxen)

  Kunststof conservering

  Uw kunststof panelen en kozijnen kunnen met een 'conserveringsmiddel' (een was achtig product) er als nieuw uit komen te zien. Het beschermingsmiddel dat wij kunnen aanbrengen zal zorgen voor een langdurend schoon blijvend en glimmend oppervlak. Ook het hekwerk van bijvoorbeeld balkons en gallerijen kunnen veel langer mee met een conserveringsmiddel. Het aanbrengen van dit middel verwijdert en voorkomt verwering brengt de originele kleur weer terug. Het heeft een zeer gunstig effect op een langdurig behoud van een schoon en glad oppervlak.


  Voordelen van een kozijn dat behandeld is met een conserveringsmiddel/wax :
  • het kozijn is water- en vuil- afstotend
  • mos en algen hechten niet meer op het oppervlak
  • het maandelijks (schoonmaak)onderhoud is eenvoudiger uit te voeren
  • het versterkt de kleur / verwijdert verwering
  • blijft een periode van ten minste 2 jaar uw kunsstof optimaal beschermen


  Anti-Spin behandeling

  Houtwerk en kozijnen zijn plaatsen die goed behandeld kunnen worden met een anti-spin vloeistof zodat zij spinvrij blijven. Nestelplaatsen zoals dakranden en tussen kieren gaan spinnen dan weren, op deze manier kunt u blijven genieten van een schoner aanzicht gedurende het hele jaar. Voor een optimaal resultaat wordt twee keer per jaar behandeld, in Maart, April of Mei en in het najaar; Augustus, September of Oktober.
  Spinnen kunnen zorgen voor lastig te verwijderen vuil. Laat uw huis of bedrijf door ons schoonmaken, met een anti-spin behandeling hoeft u de smerige uitwerpselen en spinnewebben niet meer zelf schoon te maken. Na het aanbrengen van de anitspinnen vloeistof zijn de behandelde oppervlakten tot wel zes maanden lang beschermd tegen spinnen en hun uitwerpselen.

  Dakreiniging (mos en alg wering)

  Dakreiniging maakt een eind aan lelijke mos en alg aanslag op uw woning of bedrijfspand. Dakpannen kunnen wij voor u behandelen met een alg en mos dodend middel, hierdoor worden eventuele sporen ook verwijderd en dit zal zorgen dat de alg en mossen lang wegblijven. Met behulp van onze telescopische hulpmiddelen zijn lastige plaatsen bereikbaar, we kunnen eventueel ook een hoogwerker inzetten. Het reinigen van dakpannen wordt vaak met water onder hoge druk gedaan. Wij hebben een machine die op de juiste hoge druk kan worden afsteld. Het impregneren van het opplervlak is optioneel mogelijk. Impregneren maakt het dak waterafstotend, de neerslag trekt dan niet meer in de dakpannen. Impregneren is met name geschikt voor keramische dakpannen, het laat de fabriekskleur goed terugkomen. Betonpannen, geglazuurde pannen en natuursteen leipannnen zijn niet geschikt om te impregneren, wel kan een algdodend middel worden aangebracht.
  Top